Sugárzásvédelmi protokoll a rák ellen

SHS

Sugárzások özönében élünk annak némi előnyével és sok-sok hátrányával

Az élővilág, az emberek, a növények és az állatok ma már egyre kevesebbet tudnak természetes sugárzásokban tartózkodni.

Olyan magas elektroszmog-kitettségben élünk, amelynek beláthatatlan egészségi kockázatai vannak. Civilizációs betegségek alakultak ki járványszerűen, mint a halmozott gyulladások, rák, egyéb daganatok, érrendszeri, idegrendszeri, mentális, reumatológiai, hormonális megbetegedések.

Soha az emberiség történetében nem volt százalékos arányban ennyi daganatos megbetegedés. Vizsgálati anyagokkal igazolt tény, hogy az elektromágneses sugárzás önmagában rákkeltő. A WHO 2B karcinogén kategóriába sorolta, mint lehetséges rákkeltő rizikófaktort. Míg az előbbieket ki tudjuk iktatni az életünkből, addig az elektroszmog mindnyájunkat minden pillanatban láthatatlanul körbevesz, behatol a testünkbe.

FOLYAMATOS STRESSZ

Vizsgálati anyagokkal bizonyított, hogy nemcsak a termikus hatás a kockázat, hanem sejtpotenciál- és sejtkommunikációs zavarok jönnek létre, amelyek következménye, hogy a testünk szerveinek, szervrendszereinek az energetikája gyengül. Az elektromágneses sugárzások csökkentése, kiemelten segítő, megelőző lehetőség a rák ellen!

SHS-TECHNOLÓGIÁK EGYEDÜLÁLLÓAK A VILÁGON

Épülettartozék, áttelepíthető, áramforrást nem igényel, újrahasznosítási lehetőséggel! Itt már semmilyen egészségi kockázat NINCS!

MEGSZÜNTETJÜK AZ ANOMÁLIÁKAT

A rendszer alkalmas a geokozmikus, patogén torzulások és a radioaktív sugárzások, radonsugárzás csökkentésére is. Az a terapeuta, aki figyelmen kívül hagyja az ártó sugárzások kockázatait, részeredményeket ér el. A rák megelőzésében jelentős szerepe van a sugárzásvédelemnek! Napjainkban a sugárzásvédelem nem a környezetvédelem kiemelt szegmense, hanem az alapja.

Nincs érdemi konkurenciája. Rendszeresen végzünk akkreditált kalibrált mérőműszerekkel méréseket. A közintézményekben, irodákban mérési kötelezőség van kockázatértékeléssel a 209/2016 számú rendelet értelmében. Felelősek vagyunk a gyermekeinkért, akik sokkal érzékenyebbek az elektroszmogra, mint a felnőttek. A 6 éves gyermek már használja az okostelefont, digitális iskolákba jár. Folyamatosan építik az 5G-hálózatokat a 2G, 3G, 4G mellett. Az 5G nagy teljesítményen elkerülhetetlenül megemeli a daganatos megbetegedések számát! Transzformátor, magasfeszültségű távvezeték közelsége, kiemelt kockázatok. Úgy tudunk digitális detoxot létrehozni, hogy minden digitális és okoseszköz tökéletesen működik! Ezt az SHS az év minden napján létrehozza az otthonokban, munkahelyeken, iskolákban, óvodákban stb. úgy, hogy élvezhetjük a digitalizáció előnyeit.                                                                           

SHS SOLUTION s.r.o.

Tel: +421948002852

www.shssolution.sk

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!