Utazz

Változtak a poggyászszabályok a Ryanairnél

Hétfőtől megváltoztak a Ryanair poggyászszállítási szabályai. Az utasoknak ezért a napokban jobban oda kell figyelniük, főleg a kézicsomagokra kell ügyelniük. A változtatások január 15-én léptek érvénybe.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. január 18. 02:18

Hétfőtől megváltoztak a Ryanair poggyászszállítási szabályai. Az utasoknak ezért a napokban jobban oda kell figyelniük, főleg a kézicsomagokra kell ügyelniük. A változtatások január 15-én léptek érvénybe.

Azzal a céllal, hogy csökkentsék a kapunál két bőrönddel várakozó utasok számát, a második poggyászt a korábbinál olcsóbban adhatjuk fel – írja a TravelDailyNews információira hivatkozva a Travelo portál. Ennek oka az, hogy túl sokan éltek azzal a lehetőséggel, hogy a második csomagot is felvihetik a gépre: az így gépre kerülő poggyászoknak nem volt elég hely az ülések feletti tárolókban, ami járatkéséseket okozott. A január 15-én életbe lépett változások az alábbiak szerint alakulnak: A becsekkolható poggyász súlyát 15 kilogrammról 20 kilogrammra emelték. A második (20 kilogrammos) poggyász feladása esetén 35 font/euró helyett mindössze 25 eurót/fontot kell fizetni. A gépre mostantól csak az elsőbbségi beszállást választó utasok vihetnek fel második poggyászt, közéjük tartoznak a Plus, Flexi Plus és Family Plus szolgáltatásokat választó utasok is. Minden más utas csak egy kisebb kézipoggyászt vihet fel a fedélzetre, és fel kell készülnie arra, hogy a második (nagyobb) poggyász január 15. után – ha nem adták fel – a csomagtérben köthet ki.

Önnek ajánljuk

Pellegrini: bár a Smernek új listavezetője van, a cél ugyanaz

Frissítve

Hétre emelkedett az eperjesi gázrobbanás halálos áldozatainak száma

Lesz-e rock and roll a Téglamezőn?

Ficónak kórházba kellett mennie, nem tud fellépni a Smer ünnepi kongresszusán

14 személyt láttak el az eperjesi kórházban a robbanással kapcsolatban

Szombat reggelre sikerült eloltani a tüzet Eperjesen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.