Támogatás

Így támogathatja Ön is az ÚJ SZÓ hírportált:

Ha van bankkártyája:

Kattintson az alábbi ikonokra, amivel a Paypal nemzetközi fizetőoldalra lesz átirányítva. Az oldalon szabadon megválaszthatja az összeget, amivel támogatni szeretne bennünket. Pénzt utalhat a saját Paypal fiókján keresztül, vagy közvetlenül a bankkártyája segítségével


Ha nincs bankkártyája, közvetlenül utalhat bármekkora összeget banki átutalással, a következő bankszámlára:

IBAN: SK34 7500 0000 0001 2590 9023

Miért kér támogatást olvasóitól az Új Szó?

A cikkek megírása, a fotók elkészítése, az Új Szó hírportál szerkesztése sok ember összehangolt munkáját igényli, és tetemes költséggel jár.  A hirdetési bevételek, különösen a mostani nehéz időkben, végesek. Ahhoz, hogy hiteles, gyors és hasznos információkkal tudjuk ellátni hosszú távon olvasóinkat, biztos anyagi háttérre van szükség. A szerkesztőségi függetlenség és a minőség záloga szintén a stabil anyagi háttérben rejlik. Az Új Szó Dél-Szlovákia egyetlen magyar nyelvű napilapja, és abban is egyedülálló, hogy helyi tudósítóin keresztül a teljes felvidéki magyarságot átöleli híreivel. Az Új Szó stabil működéséhez arra van szükség, hogy az olvasók hozzájáruljanak a szerkesztőség működéséhez. Köszönjük, hogy Ön is fontosnak tartja az ellenőrzött, hiteles hírszolgáltatást, és támogatja ez irányú munkánkat.

Hogyan, milyen időközönként támogathatják az olvasók az Új Szót?

Egyszeri befizetésre vagy rendszeres támogatásra szintén van lehetőség, átutalással és bankkártyával egyaránt. Számunkra a havi, rendszeres támogatás jelentené a leghatékonyabb segítséget. Ahogyan az Új Szó nyomtatott kiadásához az olvasók havonta utalják az előfizetői díjat, úgy az ujszo.com olvasói is hozzájárulhatnak a szerkesztőség működéséhez az általuk meghatározott összegekkel. A legkisebb támogatást is köszönettel fogadjuk, néhány euró is számít!

Ad-e visszajelzést az Új Szó a támogatásokról?

Természetesen. Ehhez csak arra van szükség, hogy olvasóink az utalásnál, kártyás fizetésnél beírják e-mail címüket a megjegyzés rovatba. Így lehetőségünk adódik arra, hogy személyesen is beszámoljunk a felhasználóktól érkezett források felhasználásáról, és köszönetet mondjunk. Alapvető célunk, hogy még több hiteles, ellenőrzött információval, informatív videóval és sok utánjárást igénylő, alapos, elemző írással szolgáljuk olvasóinkat.