Zidane támadófutballt ígér és trófeákat akar

<p>Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának hétfőn kinevezett vezetőedzője látványos és támadó szellemű futballt ígér.</p>

"Trófeákat szeretnék, mindent megnyerni, amit lehet - nyilatkozta Zidane első, vezetőedzőként megtartott sajtótájékoztatóján. Hozzátette, ugyanazt a támadó felfogást szeretné látni a fővárosi labdarúgókon, mint amit játékosként ő maga is képviselt. - Összetett feladat előtt állok, de ez motivál engem."    A 43 éves francia szakember, akivel 2018-ig szóló szerződést kötöttek, játékosként 2001 és 2006 között szerepelt a Real Madridban, edzőként eddig a fővárosiak harmadosztályban szereplő tartalékcsapatát irányította.    A csapat első idei nyilvános edzésére kedden mintegy hatezer szurkoló látogatott ki. Zidane szombaton, a Deportivo La Coruna elleni bajnokin ül majd első alkalommal az együttes kispadján.     A Real Madrid vasárnap - még a korábbi tréner, Rafael Benítez vezetésével - 2-2-es döntetlent ért el a Valencia vendégeként, így 18 fordulót követően 37 ponttal a harmadik helyen áll a spanyol bajnokságban. Hátránya négy pont a városi rivális Atlético, illetve kettő a címvédő, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott FC Barcelona mögött. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?