XXIV. Bódva-kupa Szepsiben

futás

Őszre maradt térségünk szinte egyedüli három sportágas versenye, a Bódva-kupa. Szombaton XXIV. fejezetéhez érkezik a jó pár éve futásból, országúti kerékpározásból és görkorcsolyázásból álló próbatétel.

„Mivel Buzita felé felújítás miatt lezártak egy hidat, így változott az útvonalunk a kerékpárosok és a görkorisok számára, s nem rajtolhat el egyszerre a teljes mezőny. Szepsi főteréről 9-kor a junior futók, a kerékpárosok és a görkorcsolyázók indulnak, ötven perccel később a többi futó – mondta a változásokról lapuknak Nagy István társszervező. – A futók négy távból – 1 km, 5 km, 10 km, félmaraton – választhatnak. Több mint 70 kilométeres lesz a kerékpárverseny, melynek mezőnye áthajt Magyarországra is, de hosszabb utat tesz meg ott, mint a korábbi években. A felújított útszakaszon egészen Rakacáig vezet az útvonal, majd vissza Szepsibe. Ezúttal 17,5 km vár a görkorcsolyázókra, és ők is Jászó felé haladnak, akárcsak a futók. Nem is emlékszem rá, mikor volt esős a Bódva-kupa, idén ez is bekövetkezhet. Jónak mutatkozik a mezőny, van érdeklődés, hiszen online már 120 nevezés érkezett, szombaton 7 és 8.30 között még a főtéren is lehet jelentkezni.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?