Vlhovának nem jött össze a söldeni verseny

<p>A 16. helyen végzett az alpesi sízők szezonnyitó Vk-versenyén a&nbsp;szlovák Petra Vlhová, amellyel jóval elmaradt az elvárásoktól. Az egyébként szlalomspecialista Vlhová tavaly 8. lett a hagyományos söldeni óriás-műlesikláson, és idén javítani akart ezen a helyezésen.</p>

A 22 éves szlovák versenyző kisebb vádlisérüléssel is bajlódott, mert a bemelegítés során a lábának vágódott egy elszabadult rúd a pályán. „Történt néhány dolog, ami egy kicsit lefékezett, az első futamtól kezdve nem volt az igazi. Nem vagyok elégedett, mert tudom, hogy többre is képes vagyok” – nyilatkozta Vlhová.

A versenyt a német Viktoria Rebensburg nyerte a francia Tessa Worley és az olasz Manuela Mölgg előtt. Vlhová az első kör után a 17. volt, a második futamban egy helyet előrelépett, de összesítésben így is két másodperccel elmaradt a győztestől.

„Petra nem hozta azt a teljesítményt, amire képes. Nem tudom, mi történt. A bemelegítésnél gyors volt, és a pénteki edzésen is. Szombaton az egész csapat rosszul dolgozott” – fogalmazott szigorúan Vlhová maximalista olasz edzője, Livio Magoni.

A söldeni viadal után a Vk-sorozat a finnországi Leviben folytatódik, ahol már műlesiklás is lesz a programon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?