VIDEÓ: Füttyögtek és ordítoztak a Slovan-szurkolók II. Erzsébet halálakor

slovan ii erzsébet

A szurkolók nem bírták ki az egy perc néma csendet.

A csütörtök este megrendezett Slovan Bratislava – FK Žalgiris Vilnius mérkőzés előtt a szervezők úgy döntöttek, egy perc néma csenddel emlékeznek meg az elhunyt királynőről. A szurkolók azonban egy percig sem bírtak csendben maradni – derül ki a közösségi oldalakon található felvételekből.

A Slovan szurkolói végigfüttyögték és kiabálták az egy perc néma csendet. A végén taps következett és elkezdődött a mérkőzés, amely végül gól nélküli döntetlennel zárult.

Amint arról a Sportnet is beszámolt, nem a Slovan-szurkolók az egyedüliek, akik így viselkedtek: ugyanez megtörtént az FC Zürich–Arsenal FC mérkőzés előtt is. Az Arsenal játékosai fekete karszalagot viseltek.

(refresher.sk, cszs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?