VIDEÓ: Bocsánatot kért Hemingway Dunaszerdahelytől és a DAC-szurkolóktól

George F. Hemingway
Dunaszerdahely |

George F. Hemingway, a budapesti Honvéd FC tulajdonosa élő Facebook-adásban kért bocsánatot, amiért a minap azt állította Dunaszerdahelyről, hogy az egy szlovák falu.

Mindannyian tudjuk, Dunaszerdahely nem falu, de még inkább nem szlovák, hanem a felvidéki magyarság nagy múltú központja

- szögezte le Hemingway, aki hozzátette: tisztában van azzal, hogy a külhoni magyarok számára, "mennyire fájó és sértő, ha egy pozícióban lévő ember, különösen ha egy anyaországi ... kétségbe vonja identitásukat". Hemingway hangsúlyozta: „akaratlanul is megbántotta” a DAC szurkolóit, pedig „nagyra tartom azokat, akik mindent megtesznek magyarságuk megtartásáért”. Ezért  latinul - “mea culpa, mea maxima culpa” (én bűnöm, én igen nagy bűnöm) - kért bocsánatot minden érintettől.

 

Az ominózus "szlovákfaluzás" a Digi Sport Reggeli Start című műsorában hangzott el kedden. 

A beszélgetés a Honvéddal tavaly magyar bajnoki címet szerző Marco Rossi távozásának körülményeiről szólt. A klubtulajdonos arról beszélt, hogy februártól kezdődően hányszor és milyen módon próbálták meggyőzni az edzőt a maradásról, ám a szakember hajthatatlan volt. 

Az események ismertetését Hemingway azzal zárta, hogy: 

És aztán elment egy szlovák faluba edzőnek, hát a jóisten áldja meg, Isten vele, csak a pénzért ment, semmi másért.

(index, u)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?