Vereséggel búcsúzott a Vidi

Lisszabon |

<p>Vereséggel zárta a Videoton a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeit: a magyar együttes pénteken 2-1-re kapott ki a Sporting Lisboa vendégeként.</p>

 

A Videoton a Genk és a Basel mögött a harmadik helyen végzett a G csoportban. Európa Liga, G csoport, 6. (utolsó forduló):Sporting Lisboa (portugál)-Videoton 2-1 (0-0)---------------------------------------------José Alvalade Stadion, 2500 néző, v.: Michael Kukulakisz (görög)     gólszerzők: Labyad (65.), Viola (82.), illetve Sándor (80., 11-esből)kiállítva: Sándor (83.)sárga lap: Rinaudo (9.), Fernandes (57.), Cédric (75.), Labyad (84.) illetve Walter Lee (45.), Tóth B. (54.), Caneira (79.), Vinícius (81.) Sporting:Marcelo - Xandao, Boulahrouz, Insúa, Cédric  - Capel (Pranjic, 85.), Labyad, Rinaudo, André Martins, Ricardo Esgaio - Viola Videoton:Tujvel - Brachi, Paulo Vinícius, Marco Caneira, Szolnoki - Renato Neto, Sándor, Tóth B. (Kovács, 73.), Walter Lee, Filipe Oliveira (Gyurcsó, 57.) - Nikolic (Paraiba, 73.) Miután a heves esőzés miatt a csütörtökre kiírt találkozót el kellett halasztani, a Genk pedig az eredeti időpontban hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Basellel, a pénteki összecsapásnak nem volt tétje a magyar csapat számára.   Ennek ellenére úgy tűnt, Paulo Sousa játékosai "fel tudtak pörögni", ellenfelüknél több helyzetet dolgoztak ki az első félidőben: Nikolic ziccert rontott, Renato Neto a kapufát találta egy távoli lövésből, Sándor kísérleténél pedig az egyik védő mentett az utolsó pillanatban.    A folytatásban már többet támadott a hazai alakulat, és meg is szerezte a vezetést egy kipattanó lövést követően. A Videoton azonban nem adta fel, nem sokkal később Sándor büntetőjéből megszerezte első idegenbeli gólját.     A 82. percben azonban egy beadás utáni kavarodást Viola használt ki, amivel ismét előnyhöz jutottak a portugálok, ráadásul a Videoton egy perccel később emberhátrányba került, mivel Sándort utánrúgásért kiállította a játékvezető. Az eredmény ezt követően már nem változott. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?