Van Persie nem marad az Arsenalnál

London |

<p>Nem hosszabbítja meg szerződését az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalnál Robin van Persie, a gárda világbajnoki ezüstérmes holland csatára.</p>

A Premier League előző szezonjának gólkirálya saját hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem köt új megállapodást a legutóbb bronzérmes londoni egyesülettel.

Van Persie hozzátette, egyeztetett Arsene Wenger vezetőedzővel és Ivan Gazidis klubelnökkel, s világossá vált számára, hogy "számos szempontból nem értünk egyet az Arsenal fejlődését, továbblépését illetően".

A 28 esztendős futballista 2004-ben érkezett az Arsenalhoz, azóta 194 bajnoki mérkőzésen 96 gólt szerzett.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?