Változott a helyszín, rövidült a játékidő az érsekújvári teremtornán

teremfocitorna léva
Érsekújvár |

Vasárnap Érsekújvárott rendezik az ifjúságiak (U19) hagyományos kerületi seregszemléjét, melynek győztese a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség elnökének serlegével távozik a Nyitra-parti városból.

A rendezvényen való részvételt nagyban befolyásolták a helyszín- és időpont-változtatások. Eredetileg ugyanis február 17-én Trencsénben rendezték volna a megmérettetést, de a sportcsarnok már más esemény miatt a kitűzött időpontban foglalt volt. Az érsekújváriak ugyan elvállalták a házigazda szerepét, de a Millennium sportcsarnokban vasárnap délutánra már egy további eseményt is besoroltak a műsortervbe, ezért a focitorna szervezői tizennyolcról tizenöt percre rövidítették le a párharcok játékidejét. Ráadásul Nyitrán éppen február 3-án csúcsosodik ki az egyik legnagyobb honi ifitorna, a PP Invest Cup. Mivel a legtöbb zoboraljai korosztályos csapat érdekelt a megmérettetésen, ezért a Nyitrai Területi Futballszövetséget képviselő kollektíva a negyedi ificsapatra épül.

A tavalyi kiíráshoz hasonlóan ezúttal is nyolc (Dunajská Streda, Galanta, Komárno, Levice, Nitra, Senica, Trenčín, Trnava) területi válogatott csatázik körmérkőzéses rendszerben a trófeáért, egyéni díjakért. A csapatok mezét 2000. január elseje után született futballisták viselhetik. További kritérium, hogy csupán azok léphetnek pályára, akik a területi bajnokságban játszó csapatokban futballoznak. A dunaszerdahelyieknek tavaly másfél perc hiányzott az elsőséghez.

„A nyitraiak egyenlítő találata a zoboraljaiak elsőségét eredményezte. Öt meccset megnyertünk, kétszer döntetleneztünk. Idén újra megpróbáljuk kiharcolni a tornagyőzelmet” – bizakodott Gaál Tamás, a területi szövetség ifjúsági bizottságának elnöke, aki csapatvezetőként segíti Győri Zsoltnak, a korosztályos területi válogatott trénerének munkáját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?