Usain Bolt először edzett a Central Coast Marinersnél

Usain Bolt
Gosford |

Túl van első edzésén az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatánál a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt.

A korábbi sprintersztár - aki tavaly vonult vissza a versenyzéstől - kedden, 32. születésnapján teljesítette első gyakorlását a csapattal, mellyel egy hónapja kötött megállapodást a hathetes próbajátékról.

Az edzésen könnyed passzolgatós feladatok, valamint a játékosok ügyességét-mozgékonyságát tesztelő gyakorlatok szerepeltek. Bolt bemutatkozására mintegy száz fotós és újságíró volt kíváncsi.

A jamaicai sportoló korábban Németországban, Dél-Afrikában és Norvégiában is részt vett labdarúgócsapatok edzésein, s bízik abban, hogy Ausztráliában megvalósíthatja régi álmát és profi futballista lehet.

"Voltak alacsonyabb osztályú csapatoktól ajánlataim Spanyolországból és Franciaországból is, de itt egyszerűbb, mert nem kell új nyelvet megtanulnom. Ausztrália olyan hely, ahova mindig örömmel jövök" - mondta Bolt az első edzés utáni sajtótájékoztatón.

Hozzátette, leginkább középcsatárként tudná magát elképzelni, de "minden poszton szívesen játszana".

"Annyi gólt akarok szerezni, amennyit csak tudok, de egyelőre az első akadály megugrása a cél: szerződést szeretnék kapni" - fogalmazott Bolt.

A Mariners a legutóbbi idényben a tízcsapatos ausztrál bajnokság utolsó helyén végzett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?