US Open - Federer és Wawrinka sima győzelme

New York |

<p><span style="font-size: 12px;">A második helyen kiemelt svájci Roger Federer és honfitársa, az ötödikként rangsorolt Stan Wawrinka is simán jutott be az elődöntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.</span></p>

A 17-szeres Grand Slam-győztes Federer hét, az idei Roland Garros-bajnok Wawrinka pedig nyolc játékot veszített a három játszma során. A fináléba kerülésért éppen egymás ellen játszanak majd.

    Az utolsó női negyeddöntőben a második helyen kiemelt román Simona Halep három szettben búcsúztatta a fehérorosz Viktorija Azarenkát.        Eredmény, negyeddöntő:    férfiak:Federer (svájci, 2.)-Gasquet (francia, 12.) 6:3, 6:3, 6:1Wawrinka (svájci, 5.)-Anderson (dél-afrikai, 15.) 6:4, 6:4, 6:0    korábban:Djokovic (szerb, 1.)-López (spanyol, 18.) 6:1, 3:6, 6:3, 7:6 (7-2)Cilic (horvát, 9.)-Tsonga (francia, 19.) 6:4, 6:4, 3:6, 6:7 (3-7), 6:4     Az elődöntőben: Djokovic-Cilic és Federer-Wawrinka     nők:Halep (román, 2.)-Azarenka (fehérorosz, 20.) 6:3, 4:6, 6:4    korábban:Pennetta (olasz, 26.)-Kvitova (cseh, 5.) 4:6, 6:4, 6:2S. Williams (amerikai, 1.)-V. Williams (amerikai, 23.) 6:2, 1:6, 6:3Vinci (olasz)-Mladenovic (francia) 6:3, 5:7, 6:4     Az elődöntőben: S. Williams-Vinci és Pennetta-Halep 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?