Uruguayi siker, de a mexikóiak is örülhetnek

Rustenburg |

<p>Az uruguayi válogatott Luis Suarez góljával nyert a mexikói csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának keddi zárófordulójában. Forlánék ezzel a csoport élén végeztek, a mexikóiak pedig a második helyen jutottak tovább.</p>

A rustenburgi találkozót Kassai Viktor vezette, segítői Erős Gábor és Vámos Tibor voltak. A magyar játékvezető kifogástalanul bíráskodott.

Eredmény, A csoport, 3. forduló:
Uruguay-Mexikó 1-0 (1-0)

Rustenburg, Royal Bafokeng Stadion, 33 425 néző, v.: Kassai Viktor
gólszerző: Suarez (43.)
sárga lap: Fucile (68.), illetve J. Hernandez (77.), Castro (86.)

Uruguay:

Muslera - Lugano, Victorino, Fucile, M. Pereira - D. Perez, Arevalo, A. Pereira (Scotti, 87.) - Cavani, Suarez (A. Fernandez, 85.), Forlán

Mexikó:

O. Perez - Osorio, Moreno (Castro, 57.), Rodriguez, Salcido - Guardado (Barrera, a szünetben), Marquez, Torrado - Dos Santos, Franco, Blanco (J. Hernandez, 63.)

I. félidő:

43. perc: Cavani jobb oldali beadására Suarez tökéletes ütemben érkezett, és öt méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-0).
Az első félidő uruguayi fölényt hozott, igaz, Guardado révén a mexikóiak egyszer eltalálták a kapufát is, ugyanakkor a túloldalon Suarez fejese a hálóban kötött ki.
A fordulást követően a mexikóiak - valószínűleg tudva a csoport másik mérkőzésének félidei eredményét - magasabb fokozatba kapcsoltak, de nem tudták értékesíteni helyzeteiket. A hajrában az eredmény már nem változott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?