Sport

Újra diákfocitorna Ragyolcon

Ragyolc | Szombaton reggel kilenckor két pályán indul útjára a labda a 14. Radzovce Cup nemzetközi diáklabdarúgó-tornán (U12), amely ezúttal a Polgármester-kupa néven kerül a krónikába. „Három magyarországi csapat – az MTK, az 1986 FC Budapest és Salgótarjáni BTC – indul, velük együtt térségünkből az I. ligás rimaszombatiak és a II. ligás losonciak, valamint védenceim, a III. ligás ragyolciak teszik teljessé a mezőnyt.
J. Mészáros Károly

2019. június 15. 08:30

 Mindenki mindenkivel játszik, egy csapatban 7+1 fő szerepelhet – tájékoztatta lapunkat Mihály József főszervező. – 2015 után először rendezzük meg tornánkat, amely a magyar–szlovák futballkapcsolatok ápolását is szolgálja, ezért hívunk meg mindig három magyarországi csapatot. A hazai klubok közül idén a közelieket választottuk annak reményében, hogy több hozzátartozót, szurkolót csalogatnak hozzánk. Ragyolci védenceim az U13-as korosztályban futballoznak, s jelenleg ötödikek a táblázaton. Többnyire olyan fiúkat gyűjtök sorainkba a környező településekről, akiket még nem szippantott el a városi foci. Belőlük rakom össze a csapatot. Nekik szezonzáró jutalom ez a nemzetközi kihívás, megérdemlik az egész évadban nyújtott játékukért, motiváció számukra, hogy erős ellenfelekkel játszhatnak.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Összefogásra buzdító akciók

A DAC célja újra Európa

Nem üzemeltet tovább sürgősségi egészségügyi állomásokat Szlovákiában a Falck

Jövőre kezdődhet az idegenrendészet dunaszerdahelyi fiókjának felújítása

WHO: Magas cukortartalmúak és a babák számára nem megfelelőek a bébiételek

Nagy meleg, száznál több futó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?