Újabb hazai Duslo-kudarc

Vágsellye. Ismét hazai pályán szenvedett vereséget a november harmadikától nyeretlen vágsellyei együttes, ezúttal a nagymihályi gárda bizonyult jobbnak a Duslótól (2:1). Rakétarajtot vettek a vendégek, már a 3. percben Penksa hálójában táncolt a labda: Mikla hibája után Hreško hét méterről fejelt a hálóba.

Vágsellye. Ismét hazai pályán szenvedett vereséget a november harmadikától nyeretlen vágsellyei együttes, ezúttal a nagymihályi gárda bizonyult jobbnak a Duslótól (2:1). Rakétarajtot vettek a vendégek, már a 3. percben Penksa hálójában táncolt a labda: Mikla hibája után Hreško hét méterről fejelt a hálóba. A korai találat megzavarta a mátyusföldieket, mire belelendültek (Vencel és Vojtíšek nagy helyzetben hibázott), újabb fejesgólt kaptak: ívelt szabadrúgás után az elmélázó védők között a korábban Vágsellyén játszó Lauko bólintott a kapuba.

A szünetben kettős cserét hajtott végre a Duslo edzőpárosa, ezután megélénkült a hazaiak játéka, ám erejükből csak szépítésre futotta, a második félidőben szóhoz jutó Simonides közelről szépített. Elkeseredetten támadtak a vendéglátók, ám egyenlíteniük nem sikerült, sőt a hajrában egy gyors kontra végén, kis híján inkasszáltak. „Csalódott vagyok, hogy ismét elúsztak a pontok. Nagy árat fizettünk azért, hogy álmosan kezdtünk. Fortuna istenasszony is teljesen elfordult tőlünk, hiszen a vendégek az első félidőben kétszer találták el a kaput, s mindkétszer zörgött a hálónk. A játékosok igyekeztek, de görcsösen és sok hibával futballoztunk” – mondta csalódottan Martin Babinec, a Duslo edzője. Társa, Takács András szomorúan csak ennyit mondott: „Középpályásain ezúttal is gyengélkedtek, a homonnaiak ellen változások lesznek a kezdőcsapatban…”

Jozef Škrlík, a nagymihályiak szakvezetője érthetően elégedetten értékelt: „Remekül kezdtünk, s az első félidőben jobbak voltunk. A szünet után a hazaiak vették át az irányítást, de alig akadt helyzetük. Összességében rászolgáltunk a három pontra.” A vendégek kispadján azonban nem Škrlík, hanem a szerdán kinevezett sportigazgató, Ladislav Molnár vitte a prímet, aki hivatalosan másodedzőként ült a kispadon. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?