U20-as vb - elszánt a ghánai gólkirályjelölt

Kairó/Budapest |

<p>Eljött a mi időnk - jelentette ki Dominic Adiyiah, a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának elődöntőjében a magyarokkal találkozó ghánaiak egyik legjobbja.</p>

"Játékosként valószínűleg soha vissza nem térő lehetőség előtt állunk. Azt szeretnénk, ha országunk büszke lenne ránk, és ezért mindent meg fogunk tenni" - mondta a nemzetközi szövetség honlapján a vb góllövőlistáját hat találattal vezető csatár.
    A torna egyik felfedezettje, akinek a brazil Ronaldo a példaképe, nem titkoltan önmagáért is játszik, s abban bízik, hogy felfigyelnek rá. Saját bevallása szerint angol, francia, vagy spanyol klubban szeretne futballozni, és a világ egyik legjobbjává akar válni.
    "Nagyszerű játékos, akivel nagyon jól megértjük egymást a pályán. Mindketten gólerősek vagyunk, egyúttal passzokkal is segítjük egymást" - mondta Adiyiah csatártársáról, a négygólos Ransford Oseiről, akivel így a torna legeredményesebb támadó duóját alkotja.
    Ghána Üzbegisztánt (2-1) és Angliát (4-0) legyőzve, Uruguay csapatával pedig 2-2-es döntetlent játszva, csoportelsőként jutott tovább négyeséből, majd a nyolcaddöntőben a dél-afrikaiakat (2-1) hosszabbításban múlta felül, míg a legjobb nyolc között a dél-koreaiakat 3-2-re verte.
    A Magyarország-Ghána elődöntő kedden 16:30 órakor kezdődik Kairóban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?