U19-es focitorna Naszvadon

teremfocitorna

December 11-én 9 órától U19-es kispályás labdarúgótornát rendeznek a naszvadi Vlahy Jenő Sportcsarnokban. Az V. liga keleti csoportjának tabelláját vezető hazai csapat mellett a két rivális Ímely és Tardoskedd, valamint az egy osztállyal feljebb szereplő Marcelháza és Ógyalla fiataljai mérik össze tudásukat.

„A koronavírus miatt sokáig nem is lehetett teremben játszani, így most szerettük volna, ha újra össze tudnak jönni a csapatok. Az ötletünkhöz azonnal csatlakozott a helyi termálfürdő és a vállalkozók is, így könnyen ment a szervezés. Úgy gondolom, hogy színvonalas mérkőzéseket látunk majd, a két IV. ligás csapat talán nagyobb játékerőt képvisel, de őszi bajnokként nem fogunk megijedni mi sem. A célunk, hogy a jövőben hagyományt teremtsünk a tornával. Ami a lebonyolítást illeti, mindenki játszik majd mindenkivel, 25 perces mérkőzéseket tervezünk” – mondta lapunknak Bazsó László, az U19-es naszvadi csapat vezetője.

A naszvadi sportklub mindenkit szeretettel vár az eseményre, amelyre a belépés ingyenes, az eredményhirdetés előtt pedig a vállalkozók felajánlásából értékes tomboladíjak is gazdára találnak.

Naszvadifoci.u19
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?