U19-es Eb - nem jutott tovább a magyar válogatott

Tatabánya |

<p>Csoportjában csak a harmadik lett a tatabányai selejtezőn, így nem jutott ki a franciaországi Európa-bajnokságra az U19-es magyar labdarúgó-válogatott.</p>

A hazai rendezésű elitkörben szereplő négyesből az első helyezett portugál korosztályos nemzeti csapat kvalifikálta magát, miután a szombati zárófordulóban 3-2-re legyőzte Szapor Gábor szövetségi kapitány legénységét. Szintén 7 pontot gyűjtött a Telkiben a románokat 2-0-ra verő görög együttes, ám mivel kevesebb gólt lőtt, legfőbb vetélytársa mögé szorult. A 19 éven aluliakból álló magyar válogatott a portugálok előtt a nyitónapon kikapott a görögöktől (0-1), míg a második játéknapon a pont nélkül zárt románokat legyőzte (3-0).
A szombati eredmények:
Magyarország-Portugália 2-3
Görögország-Románia 2-0
A selejtezőcsoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Portugália 7 pont (7-4), 2. Görögország 7 (4-1), 3. Magyarország 3, 4. Románia 0

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?