Trónfosztásra készülnek

Pozsony. Nagy volt a jövés-menés a bajnoki ezüstérmes ligeti Artmedia háza táján. Vladimír Weiss személyében Oroszországból visszatért az együttes korábbi sikerkovácsa.

Pozsony. Nagy volt a jövés-menés a bajnoki ezüstérmes ligeti Artmedia háza táján. Vladimír Weiss személyében Oroszországból visszatért az együttes korábbi sikerkovácsa. A vezérkar is kibővült a ligetieknél, hiszen a szövetségből elcsábították Dušan Huňadyt (sportigazgató), a rivális Slovantól pedig Rudolf Jančeket (elnökhelyettes). Weiss edző nem titkolta, nagy tisztogatásra készül: a távozók listáján szerepel Staňo, Debnár (B. Bystrica), Tchuř (Ostrava), Najman (FC Senec), Buryán, Saláta Kornél pedig továbbra is kölcsönjátékosként marad a besztercebányaiaknál. A csapathoz érkezett viszont a veterán Hýll kapus (Iránból), a cseh Dosoudil (Slavia Praha), ráadásul a németországi Kaiserslauternből hazatért a BL-menetelés egyik hőse, Borbély Balázs.

„Legfontosabb feladatunk a szurkolók visszacsalogatása lesz. Élvezetes és eredményes játékot várok a fiúktól, mellyel nem is lehet más célunk, minthogy a tabella tetejéről figyeljük a liga történéseit”– nyilatkozta Vladimír Weiss. A szakember hozzátette: „Bízom benne, hogy Fodrek minél hamarabb felépül, Čišovskýtól pedig nagyobb odaadást várnék.” A csapatkapitány Ján Kozák szerint a 78 millió koronás büdzséből gazdálkodó Artmedia és a zsolnaiak között dől majd el a bajnoki cím sorsa. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?