Továbbjutott a DAC!

<p>Egygólos győzelmet aratott a&nbsp;DAC a&nbsp;rivális Spartak Trnava felett, így a&nbsp;sárga-kékek a&nbsp;Slovnaft Cup negyeddöntőjébe jutottak.&nbsp;</p>

FC DAC 1904  - Spartak Trnava 1:0 (0:0)

Gólszerzők: Sarr (52.)

Sárga lapok: Kontár (58.), Sarr (69.), Ljubicic (72.)

3 637 néző

FC DAC: Slávik – Živkovič, Michalík, Huk, Németh Zs. – Ljubicic – Vida (Mészáros, 82.), Kontár, Ľupták, Štepanovský (Szarka, 90.) – Sarr (Simon Pambou, 87.)

Spartak: Jakubech – Čögley, Hladík, Greššák, Janso – Sloboda (Paukner, 76.) – Mikovič, Halilovič, Čonka (87. Bališ) – Tambe, Bello (Dubec, 82.)

Kerületi rangadó várt a DAC csapatára a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében, hiszen a Spartak csapata érkezett Dunaszerdahelyre. Az első félidő visszafogott játékot hozott, egyik fél sem kockáztatott. Az első valamirevaló lövés a 10. percben Bello nevéhez fűződött. A 15. percben egy remek beadás után Vida került a vendégek kapuja elé, lövését Jakubech szögletre mentette. A félidő további részében többnyire a két tizenhatos között folyt a játék, nagyobb lehetőségek nélkül.

Fordulás után viszont beindultak az események, 48. Percben Živkovič jobboldali lövése nem sokkal ment mellé. Négy perccel később vezetést szerzett a DAC, Vida szöglete után Sarr fejelt kapura, Jakubech még védeni tudott, a kipattanónál Sarr már nem hibázott – 1:0. Két perccel később a vendégek részéről Halilovič próbálkozott, lövése nem sokkal szállt a kapu mellé. A vezető találat után többet próbálkozott a Spartak, de komoly veszélyt nem jelentettek Slávik kapujára.

A lefújásig több gól nem esett, a DAC megőrizte a vezetést. A negyeddöntőben a sárga-kékek a második ligás Popráddal játszanak.

Álló István

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?