Tizenegy ember még nem csapat

Somorja. Sok mindenről lehetne írni bacsfaiak hétvégi, aranyosmarótiak elleni bajnokijával kapcsolatban (0:0) – például az időjárásról, a szurkolókról –, de a futballról sajnos csak vajmi keveset. „Egy újabb döntetlen, mely számunkra felért a vereséggel – kesergett Róbert Paldan, a hazaiak vezetőedzője a mérkőzés után.

Somorja. Sok mindenről lehetne írni bacsfaiak hétvégi, aranyosmarótiak elleni bajnokijával kapcsolatban (0:0) – például az időjárásról, a szurkolókról –, de a futballról sajnos csak vajmi keveset. „Egy újabb döntetlen, mely számunkra felért a vereséggel – kesergett Róbert Paldan, a hazaiak vezetőedzője a mérkőzés után. – A fiúknak nincs mit felrónom, ez a valóság.”

A csallóköziek az exdunaszerdahelyi Sanival a három pont megszerzésének reményében vágtak neki a mérkőzésnek, de az első félidőben semmi értékelhetőt nem tudtak felmutatni. Ellenben a tartalékos vendégek simán eldönthették volna a mérkőzést, ha számtalan gólhelyzetükből legalább egyszer eltalálták volna a kaput. A hazai védelem ingatag lábakon állt, Áč csetlés-botlását Paldan edző csak a huszonharmadik percig bírta nézni. Nem volt sokkal nagyobb türelemmel a támadó Miroslav Nagy iránt sem, őt valamivel félóra után küldte az öltözőbe. Ennek ellenére csak két felszabadító jellegű próbálkozást láthattunk a vendéglátók részéről, s így inkább csak az volt kérdés, mikor rúg gólt a Vion. Ám amikor Pavlenda egy kiugrást követően, egy az egyben Gála kapussal szemben, ismét csak a kapu mellé perdített, maradt a félidei gól és futball nélküli döntetlen. „Ennyi helyzetből illett volna legalább egyet értékesíteni, különösen az első félidőben, mikor végig fölényben futballoztunk” – jegyezte meg Ján Rosinský, a Vion edzője a lefújást követően.

A füttykoncertben levonuló csallóköziek nyilván nem teszik az ablakba, amit a szünetben kaptak mesterüktől, de legalább nagyobb elszántsággal, és kis futással megtoldva kezdtek el játszani a fordulás után. A helyzet annyira siralmas, hogy már ezt is pluszként kell elkönyvelni. Az összjáték azonban hiánycikk, a semmiből pedig nehéz a kapu elé kerülni. Két sanszot azért adott a sors: Jakubovič távoli próbálkozását és Meszároš éles szögből leadott kapáslövését Brezina kapus kis szerencsével hárította. A túloldalon tizenöt löket, és egy tucat szöglet sem vezetett eredményre.

Most még talán korai lenne megjósolni, de ez az elhullajtott két pont nagyon hiányozhat a végelszámolásnál. Itt és ott is. És mikor láthatunk végre bacsfai győzelmet? Ne a vészmadár szóljon belőlem, amikor azt írom, egyhamar aligha. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?