Telt ház várja a pilótákat Abu-Dzabiban

Abu-Dzabi |

<p>Telt ház előtt versenyeznek majd a pilóták a vasárnapi Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon, a szezon utolsó előtti futamán.</p>

"Büszkék vagyunk rá, hogy az idén ötvenezer szurkoló foglal helyet a tribünökön - mondta Richard Cregan, a Yas Marina pályát üzemeltető cég ügyvezetője. - Úgy gondoljuk, hogy ez annak a rendkívüli munkának az eredménye, amelyet a versenyhétvége megrendezésébe fektettünk."

Az Abu-Dzabi Nagydíj 2009 óta szerepel a Forma-1-es naptárban, az eddigi két futamot az immár kétszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte.

A vasárnapi versenyen - a második vb-elsőségét már az október elején rendezett japán GP-n bebiztosító - Vettel mellett a pontversenyben jelenleg második Jenson Button (McLaren, 240 pont), a harmadik Fernando Alonso (Ferrari, 227), a negyedik Mark Webber (Red Bull, 221) és az ötödik Lewis Hamilton (McLaren, 202) száll harcba jó eséllyel a győzelemért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?