Sport

Személyi kérdésekről, az alapszabályzatról

Nyitra | Tanácskoztak a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség küldöttei. „Meghatározó feladat volt gátat szabni a végrehajtó bizottságban tapasztalt rossz légkörnek, ami javarészt sikerült is. A játékvezetői testületben is hangsúlyos gondokkal álltunk szemben. Kénytelenek voltunk személyes ügyekkel is foglalkozni, és jelenleg úgy néz ki, hogy kellőképpen működik a szakbizottság” – hangsúlyozta Ladislav Gádoši, a szövetség elnöke.
Ábel Gábor

2019. január 18. 12:35

Szó esett az UEFA által szervezett Regions´Cup selejtező mérkőzésekről is. Az országot a nyugat-szlovákiai válogatott képviselte, amely megnyerte a romániai küzdelemsorozatot, így idén pályára léphet Németországban az amatőr labdarúgók Európa-bajnokságán. A résztvevők megkülönböztetett figyelmet szenteltek a 2013-tól érvénybe lépett labdarúgó-alapszabályzat módosításának. A tervezetet időben eljuttatták a küldötteknek, akik részletesen kifejthették véleményüket a módosításokról. Az elfogadott javaslatból elsősorban az ISSF-rendszerben történő újítások érdemelnek figyelmet. A vitában leginkább az ifjúsági csapatoknál észlelhető nem éppen kedvező állapotról volt szó. Peter Gergely edző például felvetette, hogy a III. ligás csapatokat a szövetség késztesse arra, hogy hat korosztályos együttest nevezzenek be a különféle bajnokságokba. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

VIDEÓ: Lerombolták Escobar volt drogbáró házát, elég volt a narkótúrákból

Trnava–DAC derbi a tévében

Le kell bontani a szeredi hidat

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

A Spartak nem hajlandó a Téglamezőn játszani

Legfrissebb galériák
Olvasta már?