Szávay kiesett az első fordulóban

<p>Az első forduló jelentette a végállomást Szávay Ágnes számára a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán: a magyar játékost a fehérorosz Viktorija Azarenka győzte le két játszmában. A viadal honlapja szerint az első játszmában 5:2-es előnyhöz jutott Azarenka, Szávay azonban kiegyenlített, ám a "részhajrát" riválisa bírta jobban.</p>

A folytatásban 3:3-ig tartotta magát a magyar, utána sorozatban három gémet vesztett, s ezzel befejezte a stuttgarti "kirándulást", miután párosban már hétfőn kiesett. Szávay ezzel az idén 26 mérkőzést nyert meg és 23-szor kapott ki, a világranglistán pedig az áprilisi 13.-ról visszacsúszott a 27. helyre.

Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Azarenka (fehérorosz)-Szávay 7:5, 6:3 Bartoli (francia)-Cibulkova (szlovák) 6:3, 6:1 Pironkova (bolgár)-Cornet (francia) 6:2, 6:1. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?