SPORTHĺRADÓ

Magyarország női vízilabda-válogatottja nyerte a Kréta-szigetén rendezett nemzetközi tornát, miután a döntőben 9:3 arányban győzött a világbajnok Olaszország ellen.

Magyarország női vízilabda-válogatottja nyerte a Kréta-szigetén rendezett nemzetközi tornát, miután a döntőben 9:3 arányban győzött a világbajnok Olaszország ellen.

Két magyar érem született a rotterdami junior cselgáncs Eb-n: Szabó Brigitta a lányok 57 kilós mezőnyében első, Rajcsányi Gergely a fiúk 90 kilós súlycsoportjában harmadik lett. Sikertelenül végződött a kontinensviadal a szlovákiai fiatalok számára, mert valamennyien az 1. fordulóban búcsúztak, köztük volt Tóth Erik (73 kg) is, aki a görög Iliasztól kapott ki ipponnal.

Elődöntős lett Molnár András (75 kg) a belgrádi Aranykesztyű ökölvívó-viadalon, miután a negyeddöntőben leléptetéssel nyert a hazai Kabarkap ellen.

A Nováky csapata nyerte a vízilabda Szlovák Kupát, miután a döntő második mérkőzésén 11:5 -re győzött az ŠKP Košice ellen.

A Tatran Prešov férfi kézilabdázói bejutottak a KEK nyolcaddöntőbe, miután hazai pályán 28:17 arányban győztek a norvég Drammen HK ellen. Az első találkozón a skandináv együttes csak háromgólos különbséggel tudott győzni, így az összesítésben a Tatran bizonyult jobbnak. Ugyancsak továbbjutó a Szeged, amely az idegenbeli ötgólos siker után a visszavágón 31:21-re verte a holland De Groot Groepet.

A férfi kézilabda EHF 2. fordulójában: Dunaferr–Partizan Beograd 31:23 (15:8). A Dunaferr 56:49-es összesítéssel jutott a nyolcaddöntőbe.

Jól szerepelt Kerékjártó Tamás a rövidpályás úszó Világ Kupa-sorozat Rio de Janeiro-i nyitóversenyén: 200 m vegyesen 1:57,52 perces idővel győzött, 200 pillangón és 400 vegyesen is második lett.

A december 6-án kezdődő dániai Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott Móron 26:23 (16:15)-re győzött Horvátország ellen.

A női tenisz-világranglista 5. helyén álló belga Justine Henin szombaton férjhez ment Pierre-Yves Hardenne-hez akivel egy amatőrtornán ismerkedett meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?