Sport

Saláta magyar és cseh csapatokkal tárgyal

Az elmúlt év végén lejárt Saláta Kornél szerződése a pozsonyi Slovan labdarúgó-csapatával. A 33 éves középhátvéd egyelőre otthon edz, de szeretné, ha jövő hétre kiderülne, hol folytatja. Magyar és cseh csapatok is érdeklődnek iránta.
Bőd Titanilla

2019. január 8. 19:09

Saláta egyelőre egyéni edzéseket végez (Matej Kalina felvétele)

A 40-szeres válogatott játékos lapunknak elmondta, nem is számított rá, hogy marasztalnák. „A Slovan most a balkáni játékosokat részesíti előnyben. Kicsit sajnálom, hogy így fejeztem be, de egyébként jó viszonyban váltunk el az égszínkékek klubvezetőivel. Jobb ez így, mintha maradnék, és szenvednék amiatt, hogy nem játszom. Ősszel 12 mérkőzésen léptem pályára, ez nem rossz, de rendszeres játéklehetőséget szeretnék” – magyarázta Saláta Kornél. 

A garamkövesdi származású védő egyelőre egyéni edzéseket végez erőnléti edző irányítása alatt. „Most tárgyalok a menedzserekkel, több csapat is érdeklődik, de még semmi sem konkrét – nyilatkozta Saláta. – Magyarországról élvonalbeli és második ligás klubokkal, Csehországból pedig szintén első ligás egyesülettel vagyok kapcsolatban. Szeretném, ha jövő héten eldőlne a sorsom, mert szeretnék már a csapattal edzeni.” 

Úgy tudjuk, az egyik érdeklődő a Haladás, de egyes információk szerint a komáromiak is szóba jöhetnek. 

Amikor Salátát arról kérdeztük, milyen játékerőt képviselő csapatokkal tárgyal, csak annyit árult el: „Általában azok keresnek középhátvédet, akik sok gólt kapnak, ezért a tabellán sem állnak túl jól. De van olyan klub is az érdeklődők között, amely az európai kupákba vágyik.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Közel 200 Fidesz-ellenes tiltakozás lesz

Február végén találkozik Donald Trump Kim Dzsong Unnal

Holttestet találtak egy parkoló autóban Füleken

Arsenal–Chelsea futballrangadó a képernyőn

Többen meghaltak és megégtek egy mexikói üzemanyag-vezeték robbanásában

Szociális vállalatok segíthetnek az alacsony műveltségű állástalanoknak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?