Sagan másodszor második

ÖSSZEÁLLÍTÁSLondon. Az első szakaszon is győztes német Marcel Kittel nyerte tegnap a Tour de France kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, amelyet a Cambridge és London közötti 155 kilométeres távon rendeztek meg.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

London. Az első szakaszon is győztes német Marcel Kittel nyerte tegnap a Tour de France kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, amelyet a Cambridge és London közötti 155 kilométeres távon rendeztek meg. A Giant csapat 26 éves bringása mögött az összetettben is második Peter Sagan ért célba, harmadikként pedig az ausztrál Mark Renshaw zárt.

Sagan továbbra is vezeti a pontversenyt, így őrzi a zöld mezt. Ugyanakkor ő a legjobb 25 éven aluli versenyző is a mezőnyben, amiért a fehér mezt is viselheti. Angliai szereplésével elégedett. Kétszer második, egyszer negyedik volt az első három szakaszon. Tegnap kilencedszer lett második Sagan a Touron. „Örülök a dobogós helyezésnek, és azzal is elégedett vagyok, amit az angliai szakaszokon nyújtottam. Megszereztem a zöld mezt, vagyis nemcsak a célban, hanem a részhajrákon is gyűjtöm a pontokat, ami kiváló dolog. Ráadásul enyém a fehér mez is, ami egyfajta bónusz számomra. Ma arra vigyáztam, nehogy bukjak, mert esett az eső” – nyilatkozta Peter Sagan a londoni célban.

Az összetettben élen álló olasz Vincenzo Nibali tegnap megőrizte két másodperces előnyét Sagannal szemben. Az idei Tour angliai része ezzel lezárult, mától már Franciaországban versenyez a mezőny. (MTI, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?