RÖVIDEN

Toppmöller a Hamburger SV új edzője
Hamburg. A labdarúgó Bundesligában szereplő Hamburger SV vezetősége a gyenge őszi szereplés miatt menesztette Kurt Jara vezetőedzőt, s helyére Klaus Toppmöllert nevezi ki.

Toppmöller a Hamburger SV új edzője

Hamburg. A labdarúgó Bundesligában szereplő Hamburger SV vezetősége a gyenge őszi szereplés miatt menesztette Kurt Jara vezetőedzőt, s helyére Klaus Toppmöllert nevezi ki. Az osztrák Jarának az elöljárók nem tudják megbocsátani, hogy a legutóbbi szezon nagyszerű produkciója után - bajnoki negyedik hely –, jelenleg csak a tizenharmadik a csapat a pontvadászatban, ráadásul már az UEFA Kupa első fordulájából kiesett. Toppmöller, aki tegnap írta alá 2006 júniusig szóló szerződését, a Bayer Leverkusennel dolgozott legutóbb Németországban, méghozzá sikeresen: 2002-ben Bajnokok Ligája döntőbe vezette a gárdát, igaz ott kikapott a Real Madridtól. (MTI)

„Csak” 4900 fontot ért a kutyaharapás

London. Hiába fellebbezett Andrew Raitt angol golfozó, aki azt állította, egy kutyaharapás miatt nem csak kisujja, hanem profi pályafutása is kettétört. A legfelsőbb bíróság jogerős ítélete szerint a hatmillió fontos kártérítésre igényt tartó sportolónak be kell érnie 4900 fonttal. A most 34 esztendős Raitt kisujjából 1995-ben edzés közben egy juhászkutya leharapott egy darabot, de a testület szerint ez nem befolyásolja teljesítményét. A megítélt összeg éppen fedezi az ügyvédi költségeket. (MTI)

Aamodt: Számomra véget ért az idény

Innsbruck. Az ötszörös világbajnok norvég Kjetil Andre Aamodt a vasárnapi, söldeni óriásműlesikló Világ Kupa-idénynyitó helyszínén elszenvedett szerdai bukása után borúlátóan nyilatkozott jövőjéről. Tizennégy sérülésmentes év után egyszer ennek is be kellett következnie. Iszonyú fájdalmaim voltak a lábamban, és ez az idény alighanem már elúszott a számomra – jelentette ki a 2002-es Salt Lake City-i olimpia szuper-óriásműlesikló és összetett számának aranyérmese, akit mentőhelikopterrel szállították be az innsbrucki klinikára. Az első vizsgálatok szerint az 1994-es VK-sorozat összetett győztesének jobb bokája eltört, illetve a sípcsontja is megsérült, így csak 3-4 hónap múlva versenyezhet ismét. (MTI)

Lemondott az elnökasszony

Madrid. A folyamatos inzultálások miatt lemondott a profi spanyol labdarúgás egyetlen női klubelnöke, Teresa Rivero. „Belefáradt a család abba, hogy anyámat állandó támadások érik csak azért, mert a gyengébb nemhez tartozik” – erősítette meg a hírt az elnökasszony fia, Alvaro Ruiz Mateos, aki igazgatóként tevékenykedik a Rayo Vallecanónál. Rivero 11 éve vette át a madridi egyesület irányítását. A szurkolók az előző idény végén váltak ellenségessé vele szemben, ugyanis a csapat kiesett az élvonalból. A helyzet azóta sem javult, mert az együttes továbbra is rosszul szerepel, jelenleg csupán a tizenhetedik a másodosztályban. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?