Rendőrök a lőállásban

Komárom |

<p>Évről évre több az induló nő, idén már heten álltak lőállásba. Privigyére került a vándorserleg. &bdquo;A verseny két részből állt.&nbsp;</p>

Mindkét esetben a 25 m-re felállított céltábla minél pontosabb eltalálása volt a cél. Az első szakaszban célzott lövéseket kellett a versenyzőknek leadni az álló lőlapra, előbb három próbalövést, utána pedig tíz értékelendőt, majd következett a nehezebb, második rész, melyben a lőlap mozgásban volt, s a versenyzőknek csak 3 másodperc szolgált arra, hogy a lőlapot minél pontosabban eltalálják. Erre összesen tízszer volt módjuk” – tájékoztatta lapunkat Fuisz Attila. Egyéniben a férfiaknál a privigyei Andrej Kriska nyert, megelőzve az időközben hirtelen elhunyt Zsapka Károlyt (Komárom), a nőknél a privigyei Jana Bielická célzott a legpontosabban.  Városi és községi rendőrségek 18. nemzetközi versenye a komáromi polgármester vándorserlegéért Egyéni, nők: 1. Jana Bielická (Prievidza) 115 pont; férfiak: 1. Andrej Kriska (Martin) 172, 2. Zsapka Károly (Komárno) 166, 3. Pavol Šmelko (Prievidza) 161, …9. Németh Attila 153, …19. Ujj Ernő 131, …22. Miroslav Kratochvíl (mind Komárno) 123.  Csapat: 1. MsP Prievidza 602 + vándorserleg, 2. MsP Komárno (Zsapka, Németh, Ujj, Kratochvíl) 573, 3. MsP Nitra 534. 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?