Remák újra a harmadik helyen

remak
Sátoraljaújhely |

Tovább folytatja idei kiváló szereplését a zétényi Remák Dezső: a Tokaj Kincsei Kupán elért harmadik helye után ezúttal a Sátoraljaújhelyen rendezett 9. Zemplén Együtt Térségi Sakkversenyen lett 25 induló között harmadik.

A párharcok 7 fordulós svájci rendszerben, 2x15 perces játékidővel zajlottak. „Nagyszerű játékosokkal kellett megküzdenem, ami nagyfokú odafigyelést igényelt és ez sokat kivett belőlem. Ezért is örülök a teljesítményemnek. A második helyezettől mindössze fél ponttal maradtam le, s ha egy kicsit jobban bírom erővel, talán behozható lett volna ez a lemaradás” – mondta lapunknak Remák, aki 2015-ben második lett ezen a viadalon, de idén a hajrára elfáradt. A többi szlovákiai sakkozó – a kisgéresi Radi László, a tiszacsernyői Pajtás Ferenc és a kassai Stec György – hozta jelenlegi formáját, bár némi szerencsével előbb is végezhetett volna. 

Érdekes

9. ZEMPLÉN EGYÜTT TÉRSÉGI VERSENY

Végeredmény: 1. Kovács Tamás (Sátoraljaújhely) 6,5, 2. Horváth László (Nyíregyháza) 5,5, 3. Magyar Sándor (Sátoraljaújhely), Hajdú József (Sátoraljaújhely) és Remák Dezső (Zétény) 5–5, …8. Stec György (Kassa) és Pajtás Ferenc (Tiszacsernyő) 4–4, …12. Radi László (Kisgéres) 3,5. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?