Rangadót nyert a Barca és az Arsenal, csoportelső az Atlético

<p>A Barcelona könnyedén verte otthon a Milant, az Atlético felnégyelte az Austriát, s már biztos csoportelső. A halálcsoportban Dortmundban nyert az Arsenal és otthon a Napoli.&nbsp;Nézze meg a gólokat!</p>

Megszakadt Lionel Messi - az utóbbi három évben - rekordhosszúságú, három meccses gólínsége. Az argentin két gólt lőtt az AC Milannak, csapata könnyedén verte a Camp Nouban az olaszokat. Ezzel az FC Barcelona nagy lépést tett a csoportelsőség felé: öt ponttal vezet a Milan előtt. A H csoport másik mérkőzésén az Ajax Amsterdam odahaza verte 1-0-ra a Celticet. 

A barcelonai meccs összefoglalója:

 

A halálcsoportban (F csoport) az Arsenal idegenben verte a Borussia Dortmundot. Két hete a németek nyertek 2-1-er az angol fővárosban, ezúttal a londoniak győztek Aaron Ramsay találatával. A csoport másik mérkőzésén az SSC Napoli hozta a kötelezőt, otthon verte 3-2-re a csoportutolsó Marseillest. Itt egyelőre a 9-9 pontos Arsenal és Napoli vannak lépéselőnyben, a franciák helyzete kilátástalan.

Így nyertek a londoniak Dortmundban:

Az E csoportban a Chelsea hazai pályán is lemosta a Schalke Gelsenkirchent. José Mourinho csapata már továbbjutónak érezheti magát. A kvartett másik találkozóján a Basel döntetlenezett otthon a Steaua Bucurestivel. 

A G csoportban az Atlético Madrid ezúttal sem hibázott, otthon adott zakót a bécsi Austriának. A spanyolok ezzel - 7 pontos előnnyel - már két fordulóval a csoportkör vége előtt csoportelsők. A másik meccsen a Zenit Szentpétervár odahaza döntetlenezett az FC Portóval.

Így semmisítette meg az Atlético a bécsieket:

Eredmények:
FC Barcelona - AC Milan 3-1
Ajax - Celtic 1-0
Dortmund - Arsenal 0-1
Napoli - Marseilles 3-2
Chelsea - Schalke 3-0
Basel - Steaua 1-1
Zenit - Porto 1-1
Atlético - Austria 4-0

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?