Radványi megegyezett a Myjavával

Myjava |

<div>Új csapatot kereshet Radványi Miklós.</div><div>&nbsp;</div>

Az edző megállapodott a labdarúgó Fortuna Ligából decemberben kilépő Spartak Myjava vezetőivel, hathavi bérének megfelelő lelépőt kap. Ezzel szabaddá vált a 48 éves edző, akinek eredetileg 2018. május 31-ig szerződése volt az erdőhátiakkal. „A myjavaiak először háromhavi végkielégítést ajánlottak, ezt nem fogadtam el, megbíztam az ügyvédemet. Nem sokkal később jelentkezett Pavel Halabrín klubelnök, fél óra alatt megegyeztünk, hogy kifizetik a hathavi bért. Megállapodtunk a részletfizetésben, havonta kézbesítik. A szerződésemben volt egy kitétel, ha a gyenge eredmények miatt idő előtt menesztenek, akkor féléves fizetésemnek megfelelő összegre vagyok jogosult – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC korábbi mestere.  -Több jogász szerint jogom lenne a másfél éves béremnek megfelelő lelépőre, mert nem menesztettek, hanem a klub lépett ki az élvonalból. De nem akarok pereskedni az erdőháti vezetőkkel, akikkel semmi problémám nem volt. Barátként váltunk el. Az viszont kimondottan sokkolt, amikor bejelentették, hogy a csapat kilép a Fortuna Ligából – mondta Radványi, aki tőlünk tudta meg, hogy a Spartak elöljárói mára sajtótájékoztatót hívtak össze. „Biztosan sokallják a Szlovák Futballszövetség 75 ezer eurós büntetését, annál is inkább, hogy az előírások szerint 50 ezer eurós bírság a maximális. Szlovákiában a futball ráfizetéses, a televíziós közvetítésekért szezononként 40-50 ezer eurót kapnak a klubok. Ez nevetséges összeg. Azt is nehezményezik a myjavaiak, hogy a csapatot nem a III., hanem a IV. ligába sorolták vissza“ – szögezte le Radványi Miklós, aki elárulta, hogy több alacsonyabb osztályú csapat is megkereste, de elutasította az ajánlatokat. Külföldről is érdeklődnek iránta, ám ezek szerinte egyelőre csak tapogatózások…A Pozsonyeperjesen élő szakvezető ma Debrecenbe utazik, hogy megnézze ötnapos unokáját: fia, a 27 éves Radványi Dávid az NB III-ban szereplő Hajdúböszörményben futballozik, felesége debreceni kézilabdázó, és a napokban fiuk született. „Megnézem a debreceni futballisták edzéseit is, kíváncsi vagyok, hogy a portugál Leonel Pontes milyen gyakorlásokat tart“ – fejezte be Radványi Miklós. (sz. z) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?