Overdose a hétvégétől ismét Alagon

<p>Az Overdose gondozásával megbízott menedzsment a PannoniaOverdose.hu-n keresztül tájékoztatja a közvéleményt, hogy a ló hamarosan Alagra költözik.</p>

Ennek célja, hogy mivel egyre több mozgást igényel, Overdose napi sétái az általa megszokott környezetben és személyek között történjenek. A költözés időpontja e hét második fele. Megérkezése Overdose lehető legteljesebb nyugalma érdekében nem nyilvános a sajtó számára sem. Mivel akár egyetlen aprócska megbokrosodás vagy kitörés is ronthat patái állapotán és visszavetheti az eddigi sikeres rehabilitációt, így a sajtó tisztelt munkatársait ezúton is kérjük, hogy ez alkalommal és a jövőben is elégedjenek meg a PannoniaOverdose.hu által közölt képekkel. Alagra érkezése első napján videofelvétel is készül róla, amelyhez minden televíziós csatorna és internetes orgánum hozzájuthat a PannoniaOverdose.hu-n keresztül.

Ha valaki netán sértőnek érzi ezt, vagy nehezményezi Overdose túlzott őrzését, kérjük, próbáljon meg bejutni Aga Kán valamelyik első osztályú telivéréhez.

A szöveg forrása a pannoniaoverdose.hu

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?