Naszvadon maradt a focikupa

NaszvadiU19torna

Naszvadon december 11-én hagyományteremtő céllal rendezték meg a régió U19-es csapatainak teremtornáját. A helyi termálfürdő által támogatott eseményt a házigazdák nyerték.

Az V. liga keleti csoportjának tabelláját vezető Naszvad az előzetes tervekkel ellentétben két csapattal indult, és végül az A jelzésű társaság 4 győzelemmel és 1 vereséggel megnyerte a kupát. „Összesen 21-22 játékossal dolgozunk ebben a korosztályban és szerettünk volna mindenkinek lehetőséget adni, valamint elkerülni, hogy valakik csak 1-2 percet kapjanak a mérkőzéseken. Ezért úgy döntöttünk, hogy az ötcsapatos tornát hatra bővítjük, így összességében a meccsek száma mellett véleményem szerint a színvonal is emelkedett. A játék jó minőségéről a két negyedik ligás csapat gondoskodott, akik a második és harmadik helyen végeztek. Nagyon örülünk, hogy nagy csatában sikerült itthon tartanunk a kupát. Összességében a résztvevőktől és a támogatóktól is dicséretet kaptunk a torna szervezésével kapcsolatban. Mindenki köszönettel búcsúzott el az eredményhirdetés után” – értékelt lapunknak Bazsó László, a hazai U19-es csapat vezetője.

A naszvadi ificsapat gőzerővel folytatja a felkészülést a tavaszi szezonra, január 8-án Nagymegyeren van jelenésük, ahol már nem csak egy osztállyal feljebb rangsorolt ellenfelekkel mérhetik össze tudásukat. „Egy még magasabb színvonalú tornával folytatjuk majd, ahol a harmadik ligában szereplő Bős vagy az érsekújvári FKM is ott lesz a résztvevők között. Megtiszteltetés számunkra, hogy a nagymegyeriek minket is meghívtak” – tekintett előre Bazsó.

Érdekes

Thermal Nesvady Football Cup U19

Eredmények: Tvrdošovce–Hurbanovo 2:7, Tvrdošovce–Nesvady A 1:6, Tvrdošovce–Imeľ 1:3, Tvrdošovce–Marcelová 1:1, Tvrdošovce–Nesvady B 1:1, Hurbanovo–Nesvady A 1:3, Hurbanovo–Imeľ 5:2, Hurbanovo–Marelová 2:3, Hurbanovo–Nesvady B 4:2, Nesvady A–Imeľ 9:2, Nesvady A–Marcelová 1:2, Nesvady A–Nesvady B 9:5, Imeľ–Marcelová 2:1, Imeľ–Nesvady B 1:2, Marcelová–Nesvady B 4:0

A torna végeredménye:

1. Nesvady A
2. Marcelová
3. Hurbanovo
4. Imeľ
5. Nesvady B
6. Tvrdošovce

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?