Sport

Naszvadi Vágta – nyolcadszor

Naszvad | A nyolcas szám jegyében zajlik szombaton (kezdés: 11.00) a hagyományos Naszvadi Vágta, amelyet nyolcadik alkalommal rendeznek a Kepaso lovastelepén, és beleépül az idei Westernlovagló Vándorkupa sorozatába, annak nyolcadik versenyeként.
J. Mészáros Károly

2019. július 19. 08:20

Illusztrációs felvétel

„Hatvan lovaspárosra számíthatunk, és külön nem lesz vágta, a vándorkupa összes versenyszáma bekerült a műsorba. Vagyis szlalomban és hordókerülésben lesz a junioroknak verseny, valamint open és profi open kategória is. Számítunk a pónilovasokra és a szeniorokra is. Örülni fogunk, ha a teljes műsor estig lezajlik – sorolta a várható eseményeket Miroslav Gerhardt házigazda, aki szintén nyeregbe ül. – Van egy új lovam, februárban vettem, májusban már versenyeztem vele, most is kipróbálom. Rajtam kívül a Kepasóból még Bobek László, Eva Štepániková, Alexandra Kováčová és Matúš Lošonci is biztosan nyeregbe ül. Sok versenyzőre és nézőre számítunk, a gyerekek is kiélhetik magukat, különböző szórakozási lehetőség vár a közönségre. Na meg persze a lovak, a westernlovasok világa a maga varázslatos versenyeivel.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?