Nagymenők a mezőnyben

Somorja/Csölösztő. A hét szegedi Vk-indulón kívül szinte a teljes szlovák kajak-kenu élmezőny megjelent a szombati 14. Samaria-kupa és 5. Vladimír Galis-emlékversenyen a csölösztői Lagúna tavon.

Somorja/Csölösztő. A hét szegedi Vk-indulón kívül szinte a teljes szlovák kajak-kenu élmezőny megjelent a szombati 14. Samaria-kupa és 5. Vladimír Galis-emlékversenyen a csölösztői Lagúna tavon. „Ismét a Kormorán Szállóval szerveztük seregszemlénket, és a vonzó díjak ide csalogatták a hazai nagymenőket is – nyilatkozta Tóth Imre versenyigazgató, a házigazda somorjai klub elnöke. – Eljött az összes szlovákiai klub, 220 indulót jegyeztünk. Folytatjuk eredményességünket, hiszen a somorjai indulók csapatban a második helyen végeztek a győztes Nováky mögött. Ebben is előreléptünk, hiszen egy hete Zólyomból harmadik hellyel tértünk haza. Mindez együttvéve jelzi: jó úton haladunk.” Összesen négy hazai elsőség született, ráadásul a 14 évesek között K1-ben mindhárom dobogós hazai versenyző volt: 1. Halag Dávid, 2. Pongrácz Tamás, 3. Debreceni Tibor. Ugyanezt a bravúrt érték el a fiatalabb ifi kenusok: Tóth Kristóf mögött Farkas Vince és Csentey Ádám végzett.

CSÖLÖSZTŐI KRÓNIKA – dél-szlovákiai győztesek – 2 KM – K1, 14 éves lányok: 1. Horváth Katalin (komáromi); 11 éves fiúk: 1. Botek Ádám (komáromi); 12 éves fiúk: 1. Szokol Dániel (komáromi); 14 éves fiúk: 1. Halag Dávid (somorjai); C1, 13 évesek: 1. Jakub Roskoš (somorjai), 14 évesek: 1. Tarcsi Dávid (somorjai).

200 M – K1, fiatalabb ifi lányok: 1. Tóth Annamária (somorjai); C1, fiatalabb ifik: 1. Tóth Kristóf (somorjai); férfi C1: 1. Grassl Antal (komáromi). (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?