MMA: 15 ezer nézőt vár az UFC

 Israel Adesanya

„Hölgyeim és uraim, visszatértünk” – hangzott el a legjelentősebb MMA-szervezet, az UFC elnöke, Dana White hétfő Twitter-videójában. Több mint egy év után tervez eseményt az UFC ismét telt házas arénában, és nem is akármilyen bunyót visznek nézők elé. 

A Kamaru Usman–Jorge Masvidal visszavágó lesz az UFC 261-es eseményének fő bunyója, melyet április 24-én szerveznek a floridai Jacksonville városában. Ha minden igaz, nem kevesebb mint 15 ezer szurkoló tombolhat majd több mint egy év után újra együtt, élőben. 

A nigériai Usman, miután legutóbb megvédte a bajnoki övét, felszólította Masvidalt, hogy ne csak a száját járassa, küzdjön meg vele. Usman bajnokként hívta ki a ranglistán tőle lejjebb elhelyezkedő Masvidalt, hogy megismételjék kettejük harcát. 2020 nyarán Masvidal a koronavírusos Gilbert Burns helyett ugrott be egy Usman elleni bajnoki meccsen, de csak hat napja volt felkészülni. Usman magabiztosan hozta a meccset. Masvidal pedig a rövid felkészülést kifogásolta. Ezúttal viszont a közönség is mellette lesz, mivel a meccset Floridában rendezik, ahol Masvidal él és született. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?