Mikor lesz a DAC-Slovan?

Pozsony/Dunaszerdahely |

<p>Nem döntött a Corgoň Liga 9. fordulójából elhalasztott DACSlovan mérkőzés új időpontjáról a Ligás Klubok Uniója a legutóbbi ülésén. „Előzetesen az október 28-át javasoltuk a találkozó pótlására, ezt az időpontot mindkét klubnak jóvá kellett volna hagynia. A Slovan jelezte, elfogadja az általunk ajánlott terminust, ám a DAC nem küldte el az álláspontját. Ezért nem is döntöttünk az ügyben“ - szögezte le Karol Belaník, az unió elnöke.</p>

A dunaszerdahelyieknek nem felel meg a testület által javasolt október huszonnyolcadika. „Mi lehetőleg munkaszüneti napon szeretnénk lejátszani a derbit. Rengeteg önkéntesre van szükség ilyen mérkőzés biztosítására, az illetékesek elfelejtik, hogy a többségük munkába jár, s csak szabadidejükben segíthetnek a klubnak - mondta lapunknak Dušan Chytil, a DAC menedzsere. - Mivel az unió mindössze szerdán jelölte ki a Szlovák Kupa 3. fordulójának (október 20-21), valamint a negyeddöntőjének játéknapjait (november 3-4, november 24-25), csak most tudtuk meg, hányadán állunk. Hamarosan jelezzük a testületnek, hogy számunkra milyen időpont lenne a legmegfelelőbb.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?