Melléfogott a klubvezető

Tippelőink között rutinos klubvezetők is akadnak. Az első pillanatban akár azt is gondolhatnánk, ők helyzeti előnyben vannak, amikor csapatuk mérkőzését kell megtippelniük. Pedig olykor ők is melléfognak. ĺgy volt ez a legutóbbi (17.

Tippelőink között rutinos klubvezetők is akadnak. Az első pillanatban akár azt is gondolhatnánk, ők helyzeti előnyben vannak, amikor csapatuk mérkőzését kell megtippelniük. Pedig olykor ők is melléfognak. ĺgy volt ez a legutóbbi (17.) fordulóban is, amikor Marsal István, a párkányi Juhcelpap vezetőségének oszlopos tagja sem tippelt helyesen a III. liga nyugati csoportjának Štúrovo–Topoľčany párharcára. A 2:2-es döntetlennel végződött találkozóra derűlátóan egyest tett a tippszelvény kitöltésekor. „Meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg az ellenfél pontot zsákmányolhat nálunk. Derűlátásomat nagyban növelte kollektívánk felkészülési időszakban nyújtott jó teljesítménye, eredményessége. A helyzetek és a játék alapján megérdemelt döntetlen született a meccsen. Az A végén még annak is örülhettünk, hogy nem vendéggyőzelem került a jegyzőkönyvbe. A deméndiek döntetlenje és a zselíziek hazai pályán elszenvedett veresége is felborította a számításomat. Hja, ilyen a futball, nem mindig érvényesül a papírforma. Legtöbbször azonban szerencsém volt, amikor a Tippelők Új Szó-fociligájában a mieink mérkőzésére tippeltem” – sommázta tapasztalatait a sportvezető. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?