MÉG 81 NAP

DRÁGA A SZÁLLÁS. Martin Benko, a Szlovák Olimpiai Bizottság főtitkára örül annak, hogy Szlovákiából sokan akarnak nézőként részt venni az athéni nyári olimpiai játékokon, de nem tudja elképzelni, hogyan birkóznak majd meg a látogatók a szállási költségekkel.

DRÁGA A SZÁLLÁS. Martin Benko, a Szlovák Olimpiai Bizottság főtitkára örül annak, hogy Szlovákiából sokan akarnak nézőként részt venni az athéni nyári olimpiai játékokon, de nem tudja elképzelni, hogyan birkóznak majd meg a látogatók a szállási költségekkel. A főtitkár szerint mintegy 1500 szlovákiai szurkoló utazik majd a görög fővárosba. „Már most 2800 belépő fogyott el, s azzal számolunk, hogy a végső szám eléri a háromezret” – mondta. A jegyek ára 700 és 1000 korona között mozog, ennyiért megtekinthető például a komáromi négyes kajak versenye, illetve a víziszlalom-küzdelem. Más kategória az elszállásolás: Athéntől 70 km-re fekvő autókempingben egy éjszakáért 6-7 ezer szlovák koronának megfelelő összeget kell fizetni.

ELEFÁNTON UTAZIK A LÁNG. Elefántháton viszik keresztül az indiai fővároson az olimpiai lángot ünnepi felvonulás keretében. A nyilvánvalóan nagy érdeklődést kiváltó eseményre június 10-én kerül sor. – A több mint 33 kilométeres útszakaszon az elefántok híres sportolókat, kulturális és politikai személyiségeket ábrázoló, arannyal hímzett bársonypalástot viselnek majd – mondta Szuman Sarma, Újdelhi turisztikai bizottságának elnöke. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?