ĺtéletidőben nyert Remák

Csorba-tó. Remák Zoltán győ-zelmével ért véget a Kassa–Tátra– Kassa nemzetközi országúti kerékpárverseny. Az eredetileg kétnaposra tervezett viadal a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt csak egyszakaszos lett. A szombati szakaszon Kassáról indult a karaván, végül azonban csak 14 biciklista fejezte be a versenyt.

Csorba-tó. Remák Zoltán győ-zelmével ért véget a Kassa–Tátra– Kassa nemzetközi országúti kerékpárverseny. Az eredetileg kétnaposra tervezett viadal a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt csak egyszakaszos lett. A szombati szakaszon Kassáról indult a karaván, végül azonban csak 14 biciklista fejezte be a versenyt. A ŽP Šport Podbrezová szepsi versenyzője harmadikként ért célba, de mivel a 176 km-es szakaszon ő nyerte az összes hegyi- és részhajrát, az időjóváírásoknak köszönhetően összetettben az első helyen végzett. „Zuhogó esőben hajtottunk, ráadásul végig szembe fújt a szél. Átfagyva értünk a Tátrába, a hőmérő két fokot mutatott, úgyhogy a végén már nem is az számított, hogy minél jobb helyezést érjünk el, hanem hogy egyáltalán be tudjuk fejezni a versenyt” – nyilatkozta a befutó után Remák. Kassa–Tátra–Kassa, végeredmény: 1. Remák Zoltán 5 óra 31 perc 30 mp; 2. Maroš Kováč (Dukla Trenčín) 28 mp hátrány, 3. Martin Prázdnovský (Podbrezová) 32 mp hátrány, 4. Garamszegi László (Ferencváros) 2:20 perc hátrány. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?