Lehangoló gömöri mérleg

Rimaszombat/Pozsony. Folytatódik az Inter veszszőfutása: a sereghajtó sárga–feketék hazai pályán kaptak egy ötöst. Nagyszombatban és a ligeti stadionban döntetlenül végződött a találkozó. Nem megy a rimaszombatiaknak, a gömöriek legutóbbi három meccse lehangoló mérleget mutat: 0 pont, 0:7-es gólarány. A lehetséges okokat Piszár József csapatkapitánnyal kerestük.

Mély hullámvölgyben van a fehér mezes rimaszombati együttes, amely szombaton Besztercebányán szenvedett háromgólos vereségetTASR-felvételZsinórban harmadik meccsüket vesztették el: Besztercebányán 3:0-ás vereséget szenvedett a gárda.

Elég jól kezdtük a találkozót, de megint jöttek a hibák... Mi volt a vereség oka? Csak annyi, hogy a védelemben rosszul játszunk, ezért kikaptunk.

Mennyiben lenne más a rimaszombatiak játéka, ha már a sérültek (Németh Krisztián, Pinte, Iskra) is játszhatnának?

Nehéz megmondani. Biztosan segítenének, de a fő problémánk a hátvédsor. Az ellenfél a jobboldalon is szabadon mehetett, a baloldalon is szabadon mehetett... Megmutatkozott, hogy szükségünk lenne még játékosokra. Ha nem is rúgunk gólt, de kapni se lenne muszáj! Csakhogy mi mindig kapunk kettőt-hármat.

Három mérkőzés óta gólképtelen a csatársor...

Ha a csatárok nem kapnak labdát a középpályásoktól, nehéz gólt rúgni... A szélsőknek kellene meghúzni az akciókat, de nem nagyon segítenek nekünk. Az egész csapat nyomás alatt van, kikaptunk Zsolnán, otthon az Artmediától, most pedig Besztercebányán. Kellene már egy jó eredmény, Trnava ellen egy győzelem, s mindjárt másképp nézne ki a csapat játéka.

Milyen a hangulat az öltözőben?

Egyelőre nincs elkeseredettség, sok meccs van még hátra.

Mi lehet a siker kulcsa?

Még többet kell hajtani, és főleg: nem kell félni előre menni. A középpályásoknak kell jobban játszani. Elvégre mindenki, aki a pályán van, támadhatna, csakhogy valamiért félnek, inkább védekeznek, aztán meg jön a hiba. Nemcsak a ligában van ez így, már a barátságos mérkőzéseken is ez volt a csapat gyenge pontja.

A bajnokság kezdetén bizonyára nem így képzelték el az első hat fordulót.

Többre számítottunk, de megmutatkozott, hogy Žilina és B. Bystrica is nagyon erős. Trencsénben mi is nyerhettünk volna, csakúgy, mint hazai pályán az Artmedia ellen... Nekünk is voltak helyzeteink, mégis ők rúgtak gólt... Most a legfontosabb, hogy a Trnava ellen meglegyen a 3 pont. Csak a győzelemre gondolunk...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?