Lefocizták a Slovant

<p>Kiesett a pozsonyi Slovan a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második körében, miután a hazai 2:1-es siker után 3:0-ra kikapott a Ludorec Razgrad otthonában. Harmatgyengén futballoztak az égszínkékek, s csak Putnocký kapusnak és a ziccereket zsinórban elpuskázó bolgár játékosoknak köszönhetik, hogy nem kaptak nagyobb zakót.<br />&nbsp;</p>

Ismét bebizonyosodott, hogy ami elég odahaza (bajnoki cím, kupagyőzelem), az édeskevés a nemzetközi porondon. A bolgár együttes nem egy világverő gárda, mégis lemosta a Slovant a visszavágón. Samuel Slovák edző azt nyilatkozta, hogy a korán bekapott gól zavarta meg a csapatot. De akkor nem kellett volnaennyire álmosan kezdeni, hiszen a 12. percben már 2:0-ra vezetett a Razgrad.

Már az első meccsen látszott, hogy jobb csapat a Ludogorec, ám óriási mázlival a hajrában öt perc alatt fordított a Slovan. A visszavágón viszont csak egy csapat volt pályán, a bolgár. Szegénységi bizonyítvány, hogy a pozsonyiak egyszer sem találták el a kaput. A Razgrad játékosai hétszer vezették egyedül a kapusra a labdát, mintha edzésen lettek volna. Még szerencse, hogy az első meccsen bizonytalankodó Putnocký kapus jó napot fogott ki, legalább öt ziccert hárított. Amikor már ő is verve volt, akkor három ízben a kapufa mentett. Ehhez jöttek még az elpuskázott bolgár helyzetek.

A vendégeknek szinte nem volt védelmük, a két szélsőhátvéden, Bagayokón és Joszimovon úgy mentek át a hazaiak, mint kés a vajon. Középen Gorosito és Kolčák sem jeleskedett. A pozsonyi középpályások mintha nem is lettek volna a játéktéren, rossz húzás volt az eltiltott Grendel helyett a 18 éves Jakúbeket mély vízbe dobni. Igaz, Žofčák, Milinkovics és Lestier is csak téblábolt. Az utóbbi a napokban kijelentette, hogy nevesebb csapathoz akar igazolni. Ilyen játékkal? A csereként beállt Soumah pár perc alatt többet mutatott. Elöl Halenár a 90 perc során még helyzetig sem jutott.

Slovák nem egész egy éve irányítja a Slovant, tehát még kezdő edzőnek számít. Rutintalansága ki is ütközött a párharc során. Azt rebesgetik, hogy a 38 éves tréner már nem sokáig ül az égszínkékek kispadján.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?