Látványos nagyölvedi feltörés

Nagyölved |

<p>Léván is nyertek, és pontveszteség nélkül vezetik a III. liga nyugati csoportját a nagyölvediek.</p>

A mindössze ezerötszáz lakosú település labdarúgói pontveszteség és kapott gól nélkül (9 pont, 9:0-ás gólarány) állnak a táblázat élén. Egy héttel korábban hazai környezetben az érsekújváriak fölött diadalmaskodtak (5:0), előtte pedig a verebélyiek vendégeként vitték haza a három pontot (3:0). Lévai győzelmük nem született könnyen, hiszen Kanyicska Ádám kilencvenkettedik percben elért góljával nyertek. A csereember rácsapott egy, a szintén becserélt hazai játékos, František Králik által elhibázott labdára, és beballagott vele a kapuba. „A szerencse is elpártolt tőlünk. A végig döntetlennek tűnő meccs sajnos vereséggel végződött. Az eddigi három sikertelenség ellenére sem csüggedünk, s csikócsapatunkkal dolgozunk tovább” – jegyezte meg a meccs után Marcel Pavlík lévai edző. „Több góllal számoltunk, ám így is elégedettek vagyunk. Érdekesség, hogy Kanyicska sérülése miatt az első fordulóban Verebélyen is csak a hajrában lépett pályára, és a bajnoki utolsó két percében kétszer talált a vendéglátók hálójába” – nyilatkozta lapunknak Jaroslav Kosák nagyölvedi csapatvezető. Egyébként régen voltak ennyien kíváncsiak az elmúlt időszakban gyengélkedő lévaiak teljesítményére, ezúttal több mint nyolcszázan látták a listavezető nagyölvediek vendégjátékát. Bár a mérkőzés igazi járási rangadónak ígérkezett, a csapatok meglehetősen kímélő üzemmódban játszották végig a kilencvenegynéhány percet. „Ez még barátságos meccsnek is gyenge lenne” – hangoztatta véleményét egy szurkoló több alkalommal is a meccs folyamán. Igaza volt, ugyanis az első valamirevaló helyzetet a tizenharmadik percben jegyezhettük fel, ekkor a lévai Marek Kalman fejese csupán centiméterekkel tévesztett célt. Később a nagyölvediek mezében szereplő Cingel Roland tört be a vendéglátók tizenhatosába, az egyik védő túl keményen lépett oda neki, ám a játékvezető sípja néma maradt. A szünet utáni események közül mindössze a hazai František Králik és Gabriel Švec próbálkozásai, a túloldalon pedig Cingel Roland helyzete érdemelnek említést. A játékosok rengeteget voltak a földön, mivel egy-egy labdavesztést szinte törvényszerűen szabálytalanság követett. Persze a játékvezető sem maradt adós a sárgával (összesen nyolcat osztott ki), sőt húsz perccel a vége előtt a lévai Ján Vargának ellenfele lerántásáért a piros lapot is felmutatta. (áb)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?