La Liga – Fordulatos meccset nyert az Atlético

La Liga – Fordulatos meccset nyert az Atlético

A címvédő Atlético Madrid fordulatos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot vendége, a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, szombaton.

A házigazda Luis Suárez kihagyott büntetője ellenére fél óra alatt kétgólos előnybe került, és bár a Getafe 12 perc leforgása alatt szerzett három találattal fordított, szünetre döntetlennel vonulhattak a felek.

Noha úgy tűnt, a második játékrészben nem változik az eredmény, a bő fél órán át emberhátrányban futballozó Atlético Mario Hermoso 89. percben szerzett góljával megnyerte az összecsapást.

Érdekes

La Liga, 24. forduló:

Atlético Madrid–Getafe 4–3 (3–3)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?