Közelebb a bentmaradáshoz a Duslo

<p>Már csak két pont a hátránya a bentmaradást jelentő 10. hellyel szemben a vágsellyei Duslónak, amely az I. labdarúgóliga 23. fordulójában hatpontos mérkőzésen győzött a sereghajtó Púchov otthonában.</p>

A puhóiak tavasszal még pontot sem szereztek. „Megérdemelten nyertünk, bár nem játszottunk valami szépen – mondta lapunknak a találkozóról Anton Dragúň, a vágsellyeiek vezetőedzője. – A kiesés ellen harcolunk, ezért görcsösek vagyunk, hiányzik a játékunkból a könnyedség, viszont nagyon akarunk. Jogos tizenegyesből szereztünk vezetést a 40. percben, még a szünetig rúgtunk még egy gólt, s bár a második félidőben kifejezetten rosszul játszottunk, megőriztük az előnyünket, mert az ellenfélnek sem volt helyzete. Tavasszal már háromszor nyertünk, lassan haladunk a célunk felé.”

A rimaszombatiak is harmadik tavaszi győzelmüket aratták – Alsókubinban 2:0-ra nyertek Vargic és Pekár góljával. „A középpályássorok közötti különbség döntött – tudtuk meg Branislav Mráztól, a gömöriek vezetőedzőjétől. – A hazaiaknak helyzetük sem nagyon volt, mi birtokoltuk többet a labdát. Ráadásul az utolsó 18 percben emberelőnyben játszottunk, mert Jurky akkor rúgott bele Rubintba, amikor állt a játék. ”

Az éllovas trencséniek átgázoltak a szenci SFM-en, az argentin Depetris mesterhármast lőtt, Štefánik két góllal járult hozzá az 5:0-s sikerhez. A losonciak magabiztosan 2:0-ra verték a liptószentmiklósiakat.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?