KOSÁRLABDA-VB

Indianapolis. Az amerikai városban befejeződtek a férfi világbajnokság alapszakaszának küzdelmei. A csoportmérkőzéseken nem született nagyobb meglepetés, az esélyesek biztosan jutottak a legjobb tizenkettő közé. Tegnap szünnap volt, ma megkezdődnek a nyolcaddöntő csoportmérkőzései.

Indianapolis. Az amerikai városban befejeződtek a férfi világbajnokság alapszakaszának küzdelmei. A csoportmérkőzéseken nem született nagyobb meglepetés, az esélyesek biztosan jutottak a legjobb tizenkettő közé. Tegnap szünnap volt, ma megkezdődnek a nyolcaddöntő csoportmérkőzései. Az eredményekből – A-csoport: Angola–Spanyolország 55:88, Kanada–Jugoszlávia 71:87, a végső sorrend: Spanyolország 6, Jugoszlávia 5, Angola 4, Kanada 3. B-csoport: Libanon–Törökország 80:107, Puerto Rico–Brazília 86:90, a sorrend: Brazília 6, Puerto Rico 5, Törökország 4, Libanon 3. C-csoport: Kína–USA 65:84, Algéria–Németország 70:102. A sorrend: USA 6, Németország 5, Kína 4, Algéria 3. D-csoport: Új-Zéland–Argentína 85:112, Venezuela–Oroszország 69:86. A sorrend: Argentína 6, Új-Zéland 5, Oroszország 4, Venezuela 3. A nyolcaddöntő csoportbeosztása, E-csoport: Spanyolország–Jugoszlávia, Angola–Brazília, Puerto Rico–Törökország; F-csoport: USA–Németország, Kína–Argentína, Új-Zéland–Oroszország. A mai párosítás – E-csoport: Puerto Rico–Jugoszlávia, Törökország–Spanyolország, Brazília–Angola; F-csoport: Új-Zéland–Németország, Oroszország–USA, Argentína-Kína. A 13-16. helyért: Kanada–Libanon, Algéria–Venezuela.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?