Kitüntették az év legjobb sportolóit Komáromban

Komárom |

<div>Telt ház volt a sportcsarnokban, a közönség együtt örült a kimagasló eredményt elért sportolókkal.&nbsp;</div>

Rendhagyó módon, nagyszabású jótékonysági gálaesten adták át idén a 2016-os év legjobb sportolóinak járó elismeréseket.  Az érdeklődők megtöltötték a sportcsarnokot, hogy együtt örüljenek az ifjúsági, felnőtt kategóriában, egyénileg és csapatban kimagasló sikereket elért sportolókkal. Az est fényét emelte, hogy a díjakat ezúttal neves komáromi sportegyéniségek – Ódor Éva asztaliteniszező, Gergely István vízilabdázó, Tarr György, Vlček Erik és Szabó Attila kajakos, Priskin Tamás focista, valamint Soós Tibor kajakedző – adták át.  Az olimpiai sportágak ifjúsági kategóriájában Koczkás Dávid kenus (Kajak & Kanoe Klub), Mariana Petrušová kajakos (Kajak & Kanoe Klub), Bielik Kevin úszó (Delta Úszóklub), Nagy Nikolasz birkózó (Spartacus Birkózóklub) és Monika Sedláková vízilabdázó (Komáromi Vízipóló Klub) vehette át az elismerést. A 2016-os év tehetsége díjat az úszó Miriama Szászová (Delta Úszóklub) kapta. Az olimpiai csapatsportágak ifjúsági kategóriájában az U13-as vízilabdacsapat és a Spartacus Birkózóklub idősebb diákok csapata lett a díjazott. A felnőtteknél – az olimpia sportág kategóriában – Adam Botek kajakos (Kajak & Kanoe Klub), valamint MBK Rieker ComTherm kosárlabdacsapat részesült elismerésben. Külön díjazták a nem olimpiai sportágakat űző versenyzőket, itt a fogyatékkal élő Maroš Kudlík csocsóbajnok és többszörös Spartan Race-résztvevő, valamint Jakubek Ádám erőemelő kapta a díjat. A sportbizottság nem feledkezett meg a veterán sportolókról sem, Bangha Dezső úszót tüntették ki. Az év legjobb edzőjének járó díjat Likér Péter kajakedző, az Év személyisége díjat Polhammer László kajakedző és Jobbágy Lajos röplabdaedző kapta.  „A korábbi években zárt körben, néhány meghívott vendég jelenlétében zajlott ez az esemény, ezért kissé félve tekintettünk az idei díjátadó elé – mondta Konštantín Glič, az önkormányzat sportbizottságának elnöke; e bizottság javaslatára tartották idén a nyilvánosság bevonásával az eseményt. – Nagyszerű, felemelő érzés volt látni a teli sportcsarnokot, hogy ennyien osztoztak a sportolók örömében. Úgy gondolom, ezt az utat kell folytatnunk.” A díjátadót gazdag műsor kísérte. Az est bevételét a leukémiás Gelle Sofika gyógykezelésére ajánlották fel a szervezők, az urnát – a család képviselőinek jelenlétében – a napokban nyitották ki.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?