Kiléptek a perediek az V. ligából

<p>Játékoshiány miatt kilépett a peredi labdarúgócsapat az V. liga közép csoportjából. Az őszi idényt a 10. helyen záró együttestől télen Jaroslav Psota játékosedző mellett több futballista távozott. Februárban Szüllő Lajos lett az edző, ám kevesen látogatták a gyakorlásokat.</p>

„Csütörtökön kijelentettem a csapatunkat a bajnokságból, mert hiába igyekeztünk nem sikerült új játékosokat igazolnunk. Utolsó két előkészületi meccsünket tíz emberrel fejeztük be, úgy, hogy két öregfiú is pályára lépett. Így nem láttuk értelmét a folytatásnak – mondta lapunknak Bende Norbert, a perediek titkára. – Mivel két héttel a tavaszi rajt előtt léptünk vissza, ezereurós büntetést kell fizetnünk, ha idény közben léptünk volna vissza, akkor ez az összeg megduplázódna. Játékosainkat nyárig kölcsönadjuk, és igyekszünk erősítéseket szerezni, hogy augusztusban várhatóan két osztállyal lejjebb jó csapattal vágjunk neki a bajnokságnak. Az ifjúsági és a diákcsapatainkat nem érinti a felnőttek kilépése.”

„Nem értek egyet a kilépéssel, ezt megmondtam a klub képviselőjének is. Azt sem tartom sportszerűnek, hogy kész tények elé állították az önkormányzatot, amely jelentős összeggel támogatja az egyesületet” – szögezte le Borsányi Gyula, a 3800 lakosú község polgármestere, aki sokáig klubelnökként tevékenykedett.

Értesüléseink szerint a klubvezetők közül csupán Jurás Gábor alpolgármester szavazott a kilépés ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?